28.4 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024

HOROSCOP

  Berbec    
Alegeţi cu mai multă exigenţă persoanele cu care să faceţi echipă. Cel care credeţi că poate lucra alături de dumneavoastră se poate dovedi ori cel mai nepriceput colaborator din ultima vreme, ori un inamic bine ascuns în spatele unei aparente amabilităţi.

 
  Taur
Cineva vă scoate din pasivitate sau comoditate, dar sunteţi mulţumit de rolul pe care-l are asupra dumneavoastră pentru că exact de un impuls de acest fel aveaţi nevoie pentru a reintra în circuit. Când vă lipseşte energia sau voinţa, asociaţi-vă cu oameni dinamici şi tonici.

 
  Gemeni
Ceea ce pentru altul pare a fi un dezastru, pentru dumneavoastră poate fi o şansă excelentă de afirmare şi succes. Nu vă gândiţi ce simt ceilalţi acum, când urcaţi încet spre apogeul unei acţiuni, pentru că acest moment nu contaţi decât dumneavoastră şi reuşita finală.

  Rac
Vi se aduc la cunoştinţă veşti bune, dar vă îndoiţi de ele. Simţiţi că realitatea nu prea e aşa cum povestesc ceilalţi cu infatuare, ci, în spatele aparentei bucurii, se află ori un preţ de plătit, ori o cu totul altă situaţie decât cea cu care se laudă unii.

  Leu
În mediul apropiat, în casă, în familie, în cercul de prieteni intimi, are loc un eveniment deosebit, de la care aveţi ceva de învăţat. Poate e un moment mult aşteptat, iar rezolvarea cu succes a acestuia leagă şi mai mult relaţiile din grupul vostru.

  Fecioară
Azi greu ajungeţi la un consens în relaţia cu ceilalţi. Respingeţi ceea ce vi se spune, poate cu nişte argumente solide sau doar din încăpăţânarea de a nu da dreptate altora. Să nu vă mire că atmosfera se tensionează în jurul dumneavoastră, pentru că puteţi nimeri în medii conflictuale, în care atitudinea dumneavoastră negativistă nu este tolerată.

  Balanţă
Dragostea nu este întotdeauna cel mai frumos aspect al vieţii, dimpotrivă. Puteţi afla lucruri dureroase despre persoana iubită sau sunteţi amândoi puşi în faţa unui moment critic, ce pune în pericol relaţia. Trăsăturile cele mai neplăcute ale iubirii, trădarea, ispita, minciuna, agresivitatea pot apărea azi.

 Scorpion
Cineva se joacă prea mult cu emoţiile dumneavoastră, poate fără să-şi dea seama, dar acum vă face să râdeţi, acum să plângeţi, acum vă ridică pe val, acum vă coboară în prăpastie. Aşteptaţi-vă la oscilaţii majore în plan emoţional şi psihic.

 Săgetător
Nu vă aşteptaţi ca partenerul ideal să apară în viaţa dumneavoastră călare pe cal alb. Uneori, dragostea poate apărea în cea mai banală formă, fără să fie neapărat întruchipată de o vedetă de cinema sau de omul la care visaţi dintotdeauna. Încercaţi să vă adaptaţi pretenţiile la ceea ce vedeţi în jur şi nu refuzaţi o şansă sentimentală doar pentru că nu se ridică la standardele maxime.

  Capricorn
Dacă nu aveţi voie să acţionaţi într-o anumită situaţie în stilul dumneavoastră, chiar dacă e unul după care vă ghidaţi de o viaţă, fiţi deschis să învăţaţi lucruri noi, să abordaţi variante noi, să mergeţi pe altă cale decât eraţi obişnuit. Nu vă abateţi de la instrucţiunile oferite de alţii, chiar dacă la prima vedere nu par acceptabile.

 
  Vărsător
În cuplu, e ideal ca fiecare să pună în joc altceva: unul să fie creierul, celălalt – inima, unul să investească emoţii, celălalt – energie, pentru că din combinaţia acestor planuri atât de diferite se poate naşte o relaţie perfectă. Nu vă aşteptaţi ca persoana iubită să intre în această asociere cu acelaşi capital ca dumneavoastră.

  Peşti
Gelozia îşi face loc subtil în inima dumneavoastră şi vă întunecă mintea. Nu-l puteţi privi pe cel drag ca pe un sfânt, ci bănuiţi că ascunde ceva, că nu vă mai iubeşte sau că ar iubi pe altcineva. Greşiţi amarnic, el are numai sentimente pure şi sincere pentru dumneavoastră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS